Brood- en deegwarenindustrie

Branche weergave

Bedrijven in Brood- en deegwarenindustrie

Brood- en deegwarenindustrie

Vervaardiging van brood, banketbakkerswerk en deegwaren
Deze groep omvat:
- vervaardiging van brood, broodjes, croissants e.d.;
- vervaardiging van natgebak, dagvers of diepgevroren;
- vervaardiging van cakes, taarten en ander vers banket;
- vervaardiging van bake-off producten;
- vervaardiging van pannenkoeken (niet voor onmiddellijke consumptie);
- vervaardiging van koekjes, wafels, snijkoek, taaitaai en ander houdbaar banket;
- vervaardiging van beschuit, toast, geroosterd brood;
- vervaardiging van ouwel;
- vervaardiging van pasta's als macaroni en noedels al dan niet gekookt of gevuld;
- vervaardiging van wraps en couscous.
Deze groep omvat niet:
- koude bakkers met eigen opwarmoven (47241);
- vervaardiging van pannenkoeken voor consumptie ter plekke (56102);
- vervaardiging van banket voor afzet via eigen lunchroom (56102).

Scrollen